Köklüce Mehmet Gezer İlkokulu
Köklüce Mahallesi Araban/GAZİANTEP

VİZYON

Türkiye´yi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak eğitim-öğretim etkinliğini sevgi ile yürüten,evrensel bilgiye koşan,alanında ihtiyaçları karşılamada gerekli bilgi ve becerilerle donatılmış teknik insan gücünü yetiştiren,uluslararası düzeyde saygın bir eğitim kurumu olmak.

MİSYON

Atatürk İlke ve Devrimlerine bağlı,Cumhuriyet ilkelerinden ödün vermeyen,bilgi ve birikimlerini Türk insanlık yararına kullanan,geleceğin dünyasına şekil verecek ,çalışkan,ufku geniş,sahip olduğu değerleri paylaşabilen,bütün insanlığı sevgi ve saygı ile kucaklayabilecek hoşgörüye sahip,huzurun ve güvenin teminatı olacak örnek bir dünya insanı yetiştirmek.

BAŞARILAR

Öğrencilerimizin ilçe bazında düzenlenen sınavlarda ve yarışmalarda çeşitli dereceleri vardır.
Öğretim Şekli :Okulumuzda Normal Öğretim uygulanmaktadır.

Okulumuzda Normal Öğretim uygulanmaktadır.

Ders Başlama ve Bitiş

Ders başlama saati 08.30 dur. Öğle arası 12.00- 12.50 arasındadır. Ders bitiş saati 14:25´ tir.

Okulumuz kalorifer tesisatı ile ısınmaktadır.

Okulumuz taşımalı eğitim kapsamında değildir.

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Gaziantep il merkezine yaklaşık 65 km uzaklıktadır. Araban İlçe merkezine yaklaşık 12 km uzaklıktadır.

Okulumuz Gaziantep ilinin Araban ilçesinin Köklüce Mahallesi´nde bulunmaktadır.

Yurtdışı Proje Faaliyetleri

2015 ve 2016 yıllarında Erasmus+ yurtdışı projelerine başvurulmuş fakat netice alınamamıştır.